​✔ ​ Udlært i 1982

​✔ ​ + 37 års erfaring

​✔ ​ Vi sælger Back & Jørgensen maling

Butik​

Malermester Birger Emil Clausen har års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning i vores butik på Ristingevej 113 i Humble. Vi Har et stort udvalg af maling fra blandt andet Back & Jørgensen maling.

Åbningstider​ i butik

Mandag - onsdag:

09-12​ og 16-18

Tirsdag - torsdag:

16-18

Fredag:

09-15

Lørdag:

09-13

Ristingvej 113, 5932 Humble

Henvendelser uden for dette tidrum kan ske på 40 20 87 69

Gode råd​ til maling

 • Pas på din ryg
  De færreste mennesker er vant til at klatre rundt på en stige i timevis eller ligge på knæ på et hårdt underlag. Find en hensigtsmæssig arbejdssttilling og pas på din ryg. Sidder du ned, skal du være særlig opmærksom. Det kræver sit af rygmusklerne at strække sig frem med en pensel i lange perioder.
 • Udluftning
  Husk godt arbejdslys og sørg altid for god udluftning. Selvom de moderne vandbaserede malingstyper er uden opløsningsmiddel kan bindemidlet medføre lugtgener, og nogle mennesker er allergiske over for den lugt. Får man problemer af denne art, skal man straks vaske alle flader ned med vand tilsat afrensningsmiddel.
 • Maling udendørs
  Pas på fugt. Maj, juni og juli er de mest tørre måneder. Maling hærder bedst ved højere temperaturer end 15ºC for. Afslut gerne malingen mindst 2 timer før duggen falder og undgå at male i direkte solskin.
 • Maling på hænderne
  Har du fået maling på hænderne, skal du smøre en lille smule vaseline på malingen. Lad det sidde et par minutter og gnid så efter med et stykke køkkenrulle. Dette skulle fjerne det meste af malingen.
 • Maling på inventar
  Hvis du skulle være så uheldig at få pletter fra oliebaseret maling på møbler eller gulvtæppe, så dup pletten med en klud fugtet med mineralsk terpentin.
 • Pensler
  Når du skal male eller lakere med alkyd- eller terpentinprodukter anbefales det at bruge en pensel med naturhår. Til vandbaserede malinger anbefaler vi, at du anvender kunstfiberpensler.
 • Vandbaseret maling
  Vandbaserede malinger bør ikke anvendes udendørs, hvis temperaturen er mindre end 10ºC grader. Maling tåler ikke frost, og kan blive råddent. Du kan aflevere den ødelagte og gamle maling til miljøbilen eller på genbrugspladsen, så er du også med til at værne om miljøet.
 • Rengøring af pensler
  Når du er færdig med at bruge dine pensler skal de vaskes ud og smøres ind med sulfo eller sæbe. Lad dem derefter tørre. Når penslerne skal bruges igen, skal du blot vaske sæben ud, og penslerne er klar til brug med dejlige bløde hår.
 • Klar til næste dag
  Brugte pensler og malerruller bør pakkes ind i en tætlukket plastikpose. Så er de klar til brug næste dag.
 • Hurtigere at male
  Du kan med fordel købe en rullespand i stedet for en rullebakke - den er hurtigere og sviner mindre. Der kan købes rulleposer til at indsætte i rullespanden. det er praktisk ved brug af flere farver, og der er mindre at gøre rent.

Adresse

Malermester Birger Emil Clausen

Ristingevej 113,
​5932 Humble

Kontakt

Hovednummer: 62 57 28 45

Mobil: 40 20 87 69

CVR: ​​17913778

Åbningstider i butik

Mandag - onsdag: 09-12 og 16-18

Tirsdag - torsdag: 16-18

Fredag: 09-15

Lørdag: 09-13

Henvendelser uden for dette tidrum kan ske på 40 20 87 69